Benvinguda

Benvolguts visitants,

Siau ben arribats a Binissalem, terra de vi, de cultura, de patrimoni i de bona cuina; un poble que vos obre les seves portes de pinte en ampla per mostrar-vos el millor que té.

Binissalem, antiga Rubines, avui compta amb 7.750 habitants i es troba situat ben al mig de la comarca del Raiguer. Un poble que encara guarda el sentiment de poble i que guarda com a un tresor tot el seu patrimoni arquitectònic com els famosos casals de pedra, actualment protegits per tal de garantir la seva harmonia i supervivència.

Els binissalemers som una gent oberta, molt emprenedors i molt participatius en tots els àmbits del poble. Això ho comprovareu passejant pels nostres carrers, on trobareu comerços, bars i restaurants, o participant en les nostres festes que organitzam amb l’ajuda de més de vint entitats culturals, musicals, esportives i socials,que hi ha al poble.

Casals del casc històric, voltants de l'Església, vi, terra, pedra, cuina típica, art, festes del nostre patró Sant Jaume i les reconegudes festes de Sa Vermada... elements que podreu trobar als diferents itineraris. Esteim segurs que gaudireu amb la visita i que la repetireu en un futur pròxim.

Com a Batle de Binissalem, vos vull donar la benvinguda al nostre poble i esper que, amb aquest nou servei pugueu trobar tota la informació per a que la vostra visita sigui el més agradable i profitosa possible.

Que gaudiu de la visita a Binissalem!

Jeroni Salom Munar
Batle de Binissalem
agenda
sombra